Pages

Tuesday, July 19, 2016

کیک پسته و ریواس


دوباره فصل ریواس شد و من خوشحال و خندانم :)

مواد لازم:

ریواس خرد شده 2 پیمانه
پسته خرد شده 1/3 پیمانه
پودر پسته 1 قاشق سوپخوری
شکر 3/4 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
آرد 1،1/2 پیمانه
کره 1/2 پیمانه (113 گرم)
شیر 1/3 پیمانه
تخم مرغ 3 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ


ریواس رو باید برشهای 1 سانتی بزنید قبل از اندازه گیری. با نیمی از شکر مخلوط میکنیم و یک ساعت زمان میدیم تا آب بندازه. اگر ریواس یخ زده هست اول باید یخش باز بشه بعد یک ساعت زمان میگیریم.

پسته رو هم قبل از خرد کردن و پودر کردن بهتره بو بدیم تا مزه و عطرش قوی بشه.
فر رو روشن میکنیم با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت تا گرم بشه.

آرد، پسته، پودر پسته، نمک و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم. در ظرف دیگه ای کره و شکر رو اوقدری هم میزنیم تا روشن و کرم بشه. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم. بعد وانیل، شیر و شربتی که از ریواس جدا شده رو میریزیم.
مواد خشک رو به مایع کیک اضافه میکنیم و وقتی مخلوط شد ریواس رو اضافه میکنیم.

آرد رو فقط در حدی هم میزنیم که ارد مخلوط شه و گلوله ای باقی نمونه. یادمون باشه که زیاد هم زدن ارد داخل کیک ها نه تنها فایده نداره بلکه موجب سفت شدن کیک میشه.


قالب رو چرب میکنیم و کاغذ شیرینی پزی داخلش پهن میکنیم. مواد کیک رو داخل قالب میریزیم، میتونیم روش رو کمی پسته و ریواس بپاشیم.

کیک رو برای 50 تا 60 دقیقه میپزیم. بعد از پخت حدود ۱۰ دقیقه استراحت میدیم و از قالب خارج میکنیم تا کامل خنک بشه. زمان پخت البته خیلی بسته به سایز قالب و ضخامت کیک داره.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...